Paard verkopen

Van der Steen Horses

Uw paard snel verkopen: Van der Steen Horses zoekt doorlopend paarden van elk niveau


Wilt u uw paard verkopen? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw verkochte paard goed terecht komt. Een plek waar uw paard kan genieten van een goede verzorging en voldoende aandacht. Bij Van der Steen Horses krijgt uw paard die verzorging en aandacht. Zo verkoopt u uw paard zonder zorgen via een goede handelsstal! 

De inkoop van paarden is één van de specialismen van Van der Steen Horses geworden. Als handelsstal draait Van der Steen Horses al vele jaren mee bij de inkoop van paarden, net zoals de verkoop van paarden. Het inkopen van paarden gebeurt bij Van der Steen Horses zowel op nationaal als internationaal niveau. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd aan klanten voor het inkopen van paarden. Wij zoeken dan ook continue naar paarden van elk willekeurig niveau.

Uw paard verkopen
Wilt u een paard verkopen, schakel dan het deskundige team van Van der Steen Horses in. Een paard verkopen doet u niet zomaar: u wilt er zeker van zijn dat uw paard na de verkoop goed terecht komt. Bij Van der Steen Horses maakt het niet uit om welk soort paard het gaat. Als handelsstal zijn wij continue op zoek naar paarden van allerlei niveaus. Wij bieden u daarom graag de kans om uw paard aan Van der Steen Horses te verkopen. Door uw paard te verkopen aan Van der Steen Horses bent u namelijk verzekerd van een goed tweede thuis voor uw paard. 

Hoe gaat de verkoop van uw paard in zijn werk?
​Wanneer u uw paard verkoopt aan Van der Steen Horses bent u verzekerd van een snelle verkoop. Onze inkoop gebeurt snel en door middel van een vlotte afhandeling. Wij komen zelf met een trailer bij u langs. Wij bieden u als handelsstal en verkoper gegarandeerd een bod op het paard, zodat er altijd verkoop kan plaats vinden. Ook paarden met röntgenologische of andere bemerkingen zijn bij ons welkom. Heeft u een paard dat u zou willen verkopen, van welke leeftijd of kwaliteit dan ook, neem dan gerust contact met ons op.

Wat gebeurt er na de verkoop van uw paard?
Nadat u uw paard verkoopt aan handelsstal Van der Steen Horses kijkt ons deskundige team naar een plek die bij het paard past. We houden rekening met waar het paard na de verkoop het beste tot zijn recht komt en voor wie het geschikt zou kunnen zijn. Dit is namelijk erg belangrijk voor de klant en het paard! Wekelijks bezoeken vele nationale en internationale klanten onze stal die op zoek zijn naar fijne, brave maar ook goede paarden.

Waarom kiezen voor Van der Steen Horses?

- Enthousiaste paardenmensen in hart en nieren
Traning en verzorging op het juiste niveau
Zorgen voor een goed tweede huis voor uw paard
Snelle verkoop van uw paard verzekerd
Wij komen bij u aan huis
Groot netwerk, zowel nationaal als internationaal

Contactformulier

Uw paard verkopen? Neem telefonisch contact op via 06 25 03 74 48 of vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag dan zo snel mogelijk.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.