Handelsstal

Handelsstal Van der Steen Horses


Op zoek naar een betrouwbare handelsstal in de buurt van 's-Hertogenbosch? Bij Van der Steen Horses hebben we een nieuw stallencomplex die van alle moderne gemakken is voorzien. Hier kunnen onze paarden genieten van een optimale verzorging en professionele training. Neem contact op voor meer informatie over de in- en verkoop van paarden.

Handelsstal in Noord-Brabant: Van der Steen Horses

Zoekt u een goede handelsstal voor de verkoop van uw paard? Dan bent u bij Van der Steen Horses aan het juiste adres! In onze handelsstal staat het welzijn van onze paarden voorop.

handelsstal

Wat is een handelsstal?

Een handelsstal is een stal vanuit waar paarden zowel ingekocht als verkocht worden. Iemand die een paard wil verkopen, kan dus bij een handelsstal terecht. Ook mensen die juist een paard willen kopen kunnen bij een handelsstal aankloppen. De paarden worden hier in de periode tussen de inkoop en verkoop gestald, en worden de paarden met liefde en aandacht verzorgd en getraind.

Een handelsstal is dus eigenlijk een bemiddelaar in paarden. Voor veel mensen die een paard willen kopen of verkopen is het lastig in te schatten of het aan hun eisen voldoet. Wanneer u een paard verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat het minstens zo goed verzorgd wordt als u dat deed. Wanneer u een paard gaat kopen, wilt u er ook zeker van zijn dat het paard de juiste verzorging en training heeft gehad. Door de inkoop en verkoop aan een handelsstal over te laten, weet u dat u te maken heeft met professionals.

Welk niveau paarden koopt en verkoopt een handelsstal?

Dat verschilt per handelsstal. Bij Van der Steen Horses hebben we altijd interesse in alle paarden. Het type, de kwaliteit of het budget maakt eigenlijk niets uit: wij zorgen altijd voor een snelle en discrete afhandeling. In tegenstelling tot veel andere handelsstallen kopen we bij Van der Steen Horses ook paarden met röntgenologische bemerkingen. Verkoopt u uw paard aan Van der Steen Horses, dan bent u verzekerd van een perfect tweede thuis voor uw paard.

handelsstal brabant

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Als u eenmaal de keuze hebt gemaakt om uw paard te verkopen, dan doet u dit het liefst zo snel mogelijk. Natuurlijk neemt u eerst de tijd om een geschikte koper te zoeken. Als u kiest voor handelsstal Van der Steen weet u zeker dat de verkoop snel geregeld kan worden.

Wij komen met een trailer bij u langs en doen altijd een bod op uw paard. Dat is het voordeel van een handelsstal: er kan altijd een verkoop plaatsvinden. Na de verkoop van uw paard gaat ons team van professionals op zoek naar een geschikte plek voor uw paard. Wij bezoeken wekelijks veel nationale en internationale klanten die op zoek zijn naar een geschikt paard.

handelsstal voor inkoop en verkoop paarden

Wat is het voordeel van een handelsstal?

Een paard kopen kan op verschillende plekken. Naast handelsstallen zijn er particuliere verkopers, fokkerijen en stoeterijen. Een handelsstal heeft voor een koper het voordeel dat hier vaak meerdere paarden uitgeprobeerd kunnen worden. Een handelsstal heeft vaak een groter aanbod dan een particuliere verkoper, maar koopt de paarden wel zelf in. Hierdoor weten ze precies wat de status van het dier is.

Een handelsstal kan daarom ook soms optreden als een bemiddelaar tussen de verkoper en koper. In de tussentijd staat het paard dan op de handelsstal om daar alvast getraind te worden. Ook bij Van der Steen Horses werken professionals iedere dag met de paarden die op stal staan.

Bij Van der Steen Horses denken we graag met de koper mee. Vertel ons waar u naar op zoek bent en wat bij u past. Door uw wensen zo duidelijk mogelijk te maken, kunnen wij een paard vinden dat op uw wensen aansluit. Dat is niet alleen voor u, maar ook voor het paard stukken fijner!

handelsstal van der steen horses

Hoe worden paarden verzorgd in een handelsstal?

Bij Van der Steen Horses werken uitsluitend professionals met een passie voor paarden. Door de jaren heen zijn er veel aanpassingen gemaakt in de wereld van de handelsstallen. Zo worden er nu controles uitgevoerd door dierenartsen. Bij Van der Steen Horses juichen we deze ontwikkeling toe: “Het mag niet zo zijn dat er een paard op de markt komt die een flinke wond heeft. We kopen wekelijks paarden in waar we een mooi plekje voor kunnen vinden. Zo hebben we wel eens oudere paarden verkocht aan mensen die er heel blij mee waren; de paarden werden recreatief gebruikt.”

Een paard kopen via een handelsstal?

Als u een paard gaat kopen, wilt u er zeker van zijn dat het paard in goede conditie is. Bij handelsstal Van der Steen Horses hebben we paarden van ieder niveau. We zijn altijd eerlijk over de conditie van onze paarden. Bij ons staat het welzijn van de dieren namelijk op de eerste plaats. We willen dat ieder paard een fijn, tweede thuis vindt. Door u zo goed mogelijk te informeren over onze paarden willen we ervoor zorgen dat niet alleen u, maar ook het paard tevreden is.

Contactformulier

Een paard kopen of verkopen? Bij Handelsstal Van der Steen Horses bent u aan het juiste adres. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bestanden toevoegen
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op.